tirsdag 2. mars 2010

Solstråler

For et hærlig vær !!! I dag snødde det faktisk litt på morgenen, men utpå dagen kastet solen sine varme stråler. Jeg tok med meg kaffekoppen og satte meg ut på verandaen, med en bok. Så hærlig !!
Men skyene har dekket litt til, så det ble ut og inn og ut og inn, det var faktisk kaldt å sitte ute når solen kom bak skyene. Vel, så satte jeg meg ned i godstolen, og så fikk jeg se hvor støvete det var her. Herregud så støvete. Dermed fant jeg ut at jeg måtte vaske! Man ser jo alt, når solen skinner inn i krinkler og kroker.
Jeg har da fått gjort noe fornuftig i dag da. Godt å sitte ned og se hvor støvet har forsvunnet ;-)

I går fikk jeg en ekkel følelse av fornedrelse. Kan ikke fortelle hele historien her, men det har seg slik at datteren sliter litt med angst, og da var det en "forstå seg på det dame" som mente at skylden i det, kunne være at jeg ikke var i jobb, at jeg "bare" var hjemme om dagene. Jeg blir helt stum av slike mennesker. Ja jeg føler meg rett og slett fornedret. Det er da en grunn til at jeg er hjemme, jeg er syk. Og dette kan umulig ha utviklet angst hos datteren vår. Jeg blir så provosert, og da tenker jeg, jeg skal søren ta meg vise deg !!!! Hva får folk til å si noe slik, er det for å heve seg selv eller er det en nytelse å fornedre folk? Stakkars menneske, de kan ikke ha det godt med seg selv.
Da var dagens frustrasjon ute...ha ha..godt å ha en blogg å "blogglegge" seg på. Kan nesten ikke brette ut alt på facebook heller...

Men nå skinner solen igjen, så jeg tror jeg setter meg litt ute igjen. Trenger litt sol nå! Ha en riktig god dag:-)

3 kommentarer:

 1. Vet du - noen har enkle forklaringer på alt, og de tenker ikke når de snakker. Slik tolker jeg denne damen. Ikke tenk mere på det!!Jeg har også slikket sol i dag, og det var rene påskeværet. Deilig med slike dager.

  SvarSlett
 2. Forfriskende blogg : ) - og tankeløs dame!!

  SvarSlett
 3. Tuller du??? At det går an .. noen er så tankeløse og blottet for medmenneskelig forståelse.

  Tror nok mange av de som går på jobb anser de som ikke er det - for late og udugelige - men da har de nok ikke fått kjent på det å være syk. Bare dette er nok til å forverre hele situasjonen for de som faktisk er syke. Er ikke rart vi får slike diskusjoner som vi nettopp har hatt ifht arbeidsmoral. Det samme gjelder de nye duste-reglene om å levere meldekort hver fjortende dag ..

  Men jeg er enig med deg i at det har vært noen flotte dager nå .. :o) Vi får fokusere på dette og glemme tankeløse åndsamøber .. :o) Jeg er også hjemme pga sykdom vettu ..

  Ha ei fortsatt super uke - klemmer!

  SvarSlett