tirsdag 16. mars 2010

Svenske Hollywood fruer


Åååå jeg synes det er så morsomt å se på. Elsker å se på disse ekstreme fruene. Men synes noen av de ser veldig kunstige ut !!!!
Men min favoritt er Maria Montezami, hun er bare helt råååå !!! Har dere sett det delikate hjemmet hennes? Ahhh...det er vakkert!! Hun er vel den som er mest "nede på bakken" av disse damene, men kanskje ikke den som oppfant kruttet - men hun er jo helt skjønn da.

Anna Anka eller hva hun nå kaller seg etter skillsmissen, hun klarer jeg rett og slett ikke. En selvgod kvinne som rakker ned på sin ex i intervjuer, synes jeg synker langt ned i gjørma.

Ja, ja dette er jo bare overfladisk tv-underholdning, men jeg LIKER det, og morer meg stort nå jeg er inne på http://www.tv3play.se/ og ser serien. 2. episode så jeg i dag :-)

4 kommentarer:

 1. Hi hi...Ja, oppmerksomhet har de i hvert fall klart å oppnå, disse "kunstige damene". Selv kan jeg vel styre meg litt for dem - men har allikevel ikke kunnet unngå å lese litt om dem...Alt som ikke er A4, er jo litt interessant, da! ;-)
  Ønsker deg en flott dag! I dag skal jeg møte andre forfattere(som jeg aldri har møtt før) Superspennende!! Klem til deg

  SvarSlett
 2. Har tittet innom serien og er enig at Maria er den som er mest "normal" av dem!
  Selv om duskemanien hennen er litt spesiell :-)

  Men det er jo helt absurd hvordan de lever, langt fra min hverdag iallefall.....

  Ha en fin kveld!
  klem fra Rita

  SvarSlett
 3. Har ikke fulgt med på dette - men ser jo at det skal komme en lignende serie om norske hollywood-fruer .. tror nesten jeg må sjekke den når den serien kommer .. hihi ..

  Er vel stort sett enig i det du skriver om AA - men man får vel unnskylde henne - men er litt usikker på hva for unnskyldning man skal bruke :o)

  Ha en fortsatt super uke - krysser fingrene for at snøen snart slipper taket. Klemmer!

  SvarSlett
 4. Håper alt er bra med deg og dine - ha ei flott påske - klemmer!!

  SvarSlett