lørdag 13. mars 2010

Vil ikke ha mere snø nå !!!

Nå når vi endelig trodde våren var i annmasj, så kom det en mengde med snø!!! Grrr. Ja, man kan ikke gjøre annet ennå finne seg i det, og gjøre det beste ut av det. Kanskje det blir skiføre til påske? Jadda :-)
Våren kommer da etter hvert den.
Så er det da godt, å sitte inne med en god bok. Fortiden leser jeg Norsk utvandringshistorie, og det er meget interessant. Jeg er så fasinert av disse menneskene. Hvilket mot de hadde, drømmer som ble prøvd ut. De fleste lyktes med det, og greide seg godt i det nye landet. Da sa de farvel - for ALLTID til sine slektninger og venner. Ja, tidene forandrer seg. Flytter man til utlandet nå, kan man alltids stikke hjem til Norge en tur. Internet og telefon er jo også kjekt.

Ønsker dere en riktig fin vinter-helg !!

4 kommentarer:

 1. Hei :)
  Uff, så leit med snøen! Her har vi hatt noen vårlige dager, men både mer snø og kulde skal være ventet her også.
  Ha en flott helg.

  SvarSlett
 2. Vi har hatt en litt blandingsdagsvær idag.Først kom solen. Eldste sønnen giftet seg idag og det kom da litt regn i sløret hennes også. :))

  SvarSlett
 3. Snøen som faller nå, er nok bare ei "krampe"...Men ikke skjønner jeg hvordan all snøen skal forsvinne før 17.mai. Elsker bildene i sidefeltet ditt!

  SvarSlett
 4. jeg gleder meg stort over våren som er i anmars jeg!! Her i Kragerø smelter det som bare det om dagen:) Og vi har gått klar av snøværet( håper det fortsetter sånn). En plen er igrunn så bar at den kan rakes snart!! Herlig for hageglade mennesker det:) Men samtidig som snøen går, legger man merke til alt som burde gjøres..... og legger fort merke til at det blir travelt også ute denne våren.

  Hageentusiast:)

  SvarSlett