onsdag 24. februar 2010

Mammutsalg !!!!

I dag har jeg vært på mammutsalg, men siden vi har bare en liten Ark-bokhandel, var det veldig lite utvalg. Men jeg fant da en bok av Dag Solstad, "Armand" Fotnoter til en uutgravd roman. Har noen av dere lest den? Jeg har egentlig ikke vært fristet til å lese bøker av Solstad, men det skader vel ikke å prøve :-)


Ellers så har min kjære datter bursdag i dag, det ble feiret med familie i kveld, resten tar vi i morgen. Jeg orker ikke så mange på en gang. Har baket muffins, brownies og mekket en svær bløtekake. Bursdagsbarnet er ikke trett, tror hun vil få mest mulig ut av dagen :-) Barneselskapet hadde vi heldigvis slått sammen med hennes kamerat, vi leide en liten sal i vårt lokale forsamlingshus - veldig smart faktisk. Jeg slipper nemlig ikke 15 rabiate 9 åringer inn i vårt hus !!

Fortsatt kaldt i Trøndelag, men det går rette vegen. Kanskje det blir en skitur i løptet av uka.

6 kommentarer:

 1. Mammutsalg er spennende. Jeg var innom to bokhandler i går for å se etter hagebøker på salg, men fant ingen. Og så glemte jeg å ta med meg brosjyren hjem for å studere den... (skal stikke innom igjen og hente).

  Jeg har ikke lest noe av Solstad. Begynte en gang på Gymnaslærer Pedersen, men leste bare noen få kapitler. Du får komme med en liten rapport etterhvert på hvordan "Armand" er.

  Gratulerer så mye til busdagsbarnet :)

  SvarSlett
 2. Takk for koselig hilsen på bloggen min! Koselig blogg du har også! :) joda.. er ganske kaldt hos oss. På søndag var vi ute i 40 min. Holdt akkurat til å blir litt friske i kinna. Svinger veeeldig med temp opp og ned. Vil ha vår, jeg! Ha en fin kveld da! :)

  SvarSlett
 3. ... vi var ute i 40 minutter altså ... ikke 40 minus!! hehehehehe.....

  SvarSlett
 4. Hehe ja men det føles nok som 40 minus :-)

  Hilde: Jeg så faktisk en del hagebøker hos vår bokhanler, men det var ikke den typen jeg tenkte. Utvalget varierer nok veldig fra bokhandel til bokhandel:-)

  SvarSlett
 5. Mammut er gull verdt! I år handla eg berre nokre få bøker, men eg kosar meg med å sjå i katalogen, rusle i butikkane og nyte:)

  Smart å leige lokale til bursdagen, eg trur eg gjer det neste år...

  SvarSlett
 6. Heisann og tusen takk for koselige hilsener i bloggen min. Er nå offisiell følger av deg, he-he! :D

  Kjekt med Mammut-salg, men jeg har ikke vært innom selv denne gangen.

  Gratulerer med en vel overstått bursdag i huset. Smart med dobbel feiring annet sted, har gjort det selv noen ganger med stor suksess. Har hverken plass eller tar sjansen på en haug med unger full i sukker inne i huset, fnis :P

  Ha ei herlig helg!

  SvarSlett