mandag 22. februar 2010

Vinderkulde


Sitter i stua, hvor ovnen blir sprengfyrt. I dag var det utrolig kaldt, så da får man finne på noe koselig inne i stede.

Jeg strikker en genser til min kjære søster. Den strikkes på maskin (manuell, så det er litt jobb alikevel), i garnet Susanna, grønn/sort. Hun ville ha den strikket med stripene på langs og det blir faktisk veldig flott. Til slutt perser jeg den med vått klede og "HOT" strykejern, da blir det flatt og kompakt. Har strikket en del kjoler i samme stil og de har jeg fått mye skryt for...host host...

Ellers er det vinterferie, men hva skal man finne på? Vi tenkte oss ut på ski, men siden det er så kaldt, må man holde seg inne. Men det er bare mandag i dag, så vi får håpe værgudene vil gi oss litt mildere vær.

Når det gjelder lesing, så har jeg absolutt ingenting for tiden. Trodde jeg skulle bruke lengre tid på "Vårløsning", men den var jo så bra, at den slukte jeg på få dager. Så nå går det i bygdebøker og andre slektsrelaterte bøker.

Ønsker dere alle en fin mandag :-)

3 kommentarer:

 1. Spennende genser-prosjekt .. :o)

  Kjedelig at det er så kaldt ja .. blir lite fristende å gå ut ..

  Men vi får håpe på mildere vær snart!

  Ha en flott mandag - klem!

  SvarSlett
 2. Vinterferie og kaldt her også. I dag har vi vært på handletur til Sverige. Jeg hadde håpet å finne rimelig garn og noen hageblader, men i tillegg til mat ble det bare ett hageblad.

  Spennende strikkeprosjekt du har gående. Jeg strikker teppe og sokker, og det er kjempeartig.

  Ha en fin mandagskveld :)

  SvarSlett
 3. Takk for hilsen på bloggen min. Og velkommen som følger! Kaldt hos meg også, så vi holder oss inne. Jeg broderer, pluss at jeg strikker små lapper av restegarn. En gang skal jeg sy dem sammen til noe....

  SvarSlett