fredag 19. februar 2010

"Vårløsning" av Randi Landmark

Har nå kommet meg gjennom "Brostein" av Brekke. De to andre jeg lånte, kom jeg bare halvveis i, og måtte gi opp. Nei, det ble for tørt for meg. Men hver sin smak. Men Brostein var helt all right :-)

MEN, nå har jeg endelig fått "Vårløsning" av Randi Landmark (måtte vente ett par uker for å få den, KØ !) Begynte på den i går, og jeg må virkelig si at den falt i smak !!! Så spennende, jeg klarer nesten ikke å legge den fra meg. Men i disse OL-tider har jeg masse av tid til å lese (jeg er ingen OL-entusiast) Ja ja, dere skjønner ikke hvordan det går an - å ikke like vintersport. Men jeg sitter heller med en god bok.
Vårløsning handler om Marie, som får seg jobb og flytter til en liten bygd. Hun har overtatt både leilighet og jobb etter Guri, som er sporløst forsvunnet.....
Her er mye kjærlighet og beskrivelse av livet på bygda. Ja, denne boka fenger virkelig meg. Og det beste er at en oppfølger er underveis. Men jeg synes tittelen på boka røper ganske mye, allerede........

Ellers så venter jeg på våren !!! Her er det meldt en kuldeperiode, men får håpe den ikke kommer før vinterferien er over. Vi vil ut på ski !!

Og så driver jeg med min store lidenskap; slektsforkning, og det ser ut til at det ingen ende vil ta, haha, og det er jeg glad for.
Vel, da vil jeg ønske dere en riktig god OL og LESEHELG !!!!

4 kommentarer:

 1. Takk for tips og god helg og vinterferie!

  SvarSlett
 2. Venter på våren jeg også, men i helga er det meldt 13 kalde og masse snø her jeg bor, så det er bare å smøre seg med tålmodighet...

  Så hyggelig at du fant ei bok som fenger, og kos deg med slektsforskningen. Riktig god helg :)

  SvarSlett
 3. Takk for boktips .. virker som en spennende lesestund :o9

  Slektsforskning er kjempegøy .. bare så synd at det er sååå langt til by-/statsarkivet herfra .. *sukk*

  Ha en kjempefin helg - klem fra Toril :o)

  SvarSlett
 4. Ja, nå er boka utlest. Den var virkelig bra, og slutten er overraskende. Gleder meg virkelig til å lese oppfølgeren :-)

  SvarSlett