søndag 31. januar 2010

Jeg ønsker meg et eget bibliotek !!Lenge har jeg ønsket meg et eget lille bibliotek. Men huset har ikke flere rom......

En bekjent fåreslo at jeg kunne innrede et hjørne av stua, med bokyller og en god stol. Men nei, det passer i grunnen ikke hjemme hos oss - jeg må ha et eget rom.

Så da må man kanskje vente til man ikke orker å bruke treningsrommet? Noe jeg forøvrig aldri bruker... eller til barnet flytter ut...å hun er bare 9 år ennå !


Så jeg får vel bare nøye meg med å ha bøkene pakket i esker på hemsen, og la dagens bok, ligge på kaffebordet.

3 kommentarer:

 1. Ja et bibliotek er drømmen her også. Vi har så mye bøker at vi pr i dag ikke har plass til alle, så mange er pakket bort i esker på kottet. Når eldste barnet flytter ut skal hennes rom bli bibliotek har jeg tenkt, med bokhyller fra vegg til tak...

  Ha en fin søndag :) Her snør det, så jeg skal gjøre litt innesysler i dag.

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Her kunne vi se fullmånen i går en liten stund mellom skyene som kom og gikk. Jeg synes heller ikke den virket større enn vanlig, men den var absolutt mer lyssterk og glødende.

  :)

  SvarSlett
 3. Thanks to modern technology, I am comfortable to read your blog, through translation.It 's brilliant, just press the translate button in the corner and it's done.
  You sound so much like me. My attic, is my library too. I dream of boarding the floor properly, and having book shelves all around. Soft lighting and huge cushions on the floor for reading upon. At the moment though, books are in boxes and the attic is cold and unwelcoming. Sad!

  SvarSlett